مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

به علت دو اسم بودن و از بچگی به اسم دیگه صدام کردن میخام فاطمرو به پروا تغییر بدم چه باید کرد

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود.
جهت تغییر نام کوچک باید دادخواستی علیه اداره ثبت احوال صادر کننده شناسنامه با یک لایحه قوی و مستدل بدید تا ان شاءالله حکم بگیرید.
در صورت تمایل تماس بگیرید تا این کار برای شما انجام شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله با شرایطی امکان دارد
شما باید دلیل ارائه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره ثبت احوال به همین دلیلی که گفتید درخواست دهید اگر قبول نکردند دادخواست تغییر نام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال درخواست خود را پیگیری کنید
اگر موافقت نشد به ناچار باید دا‌دخواست بدهید و از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا از طریق ثبت احوال چنانچه پاسخ منفی بود با طرح دادخواست از دادگاه خانواده پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا به اداره ثبت احوال ودر صورت عدم موفقیت دادگاه

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
درخواست خود را به ثبت احوال ارائه کنید در صورت عدم موفقیت دادخواست بدهید .
موفق باشید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه سیستم تغییر نام در کشور ما به دو به صورت است اول اینکه شما می‌رید ثبت احوال و تقاضای تغییر نام می‌دهید که در اکثر مواقع موافقت نمی‌شود در این مرحله باید به دادگاه حقوقی مراجعه کنید و دادخواست تغییر نام دهید دادگاه بررسی می‌کند دلایل شما را و حکم صادر می‌کند ولی اینطور نیست که صرف دادخواست شما منجر به تغییر نام شود با لوایح قوی نوشته شود و بهتر است وکیل داشته باشید. اسامی مذهبی نیز قابل تغییر هستند و منعی از این بابت وجود ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چون نام شما از اسمهای مذهبی است مشکل است ولی میتوانید از طریق ثبت احوال پیگیری کنیددر صورت عدم نتیجه از طریق دادگاه اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

غزال زارعی

سرکار خانم غزال زارعی :

سلام میتوانید اقدام نمایید دادخواست حقوقی ثبت نمایید بهتر است برای به نتیجه رسیدن وکیل داشته باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

رویه این است که اسماء ائمه و معصومین (ع) تغییر نام داده نمی‌شود . لاکن می‌توانید دادخواست تغییر نام به دادگاه محل صدور شناسنامه تقدیم نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از آنجایی که اداره ثبت احوال با خواسته شما موافقت نمی‌کند باید دادخواست در محل اقامت خود به طرفیت اداره ثبت احوال خواسته تغییر نام کوچک تحویل دهید که مستلزم ارائه مستندات و دلایل قوی است