مشاوره حقوقی رایگان - در مورد خسارت اتومبیل توسط همسایه در پارکینگ

باسلام ،درپارکینگ ساختمان. اتومبیل بنده کناراتومبیل همسایه بی ملاحظه ای است،که ایشان درهنگام پیاده وسوارشدن به بدنه خودرو بنده خسارت وارد کرده،علیرغم چندین بار تذکر گوش ایشان به این حرفها بدهکار نیست،بفرمایید راه کار دراین مورد چیست؟ باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مدرک یا شاهد دارید که او خسارت زده شکایت تخریب عمدی اموال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تخریب عمدی شکایت کنید.
و یا اینکه دا‌دخواست بد ید و طبق نظر کارشناس خسارت خود را مطالبه کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه مستنداتی بر ایجاد خسارت از ناحیه ایشان دارید طرح شکایت نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید شکایت کنید .
موفق باشید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس دهید
اگر تعمدی بوده شکایت تخریب مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست متناسب مبنی بر مطالبه خسارت مطرح گردد

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام. در صورت وجود ادله دال بر بروز خسارت توسط ایشان می توانید از طریق مرجع قضایی با موضوع تخریب، اقدام و در صورت اثبات وفق نظر کارشناسی اقدام به مطالبه خسارت نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام اول دادخواست جلب نظر کارشناس سپس اظهار نامه بعد دادخواست مطالبه خسارت مطرح نماید

غزال زارعی

سرکار خانم غزال زارعی :

سلام از ایشان در شورای حل اختلاف شکایت نمایید