مشاوره حقوقی رایگان - ساخت طبقه ی فوقانی با داشتن مصالحه نامه

باسلام وخسته نباشید
اگر فردی بااجازه پدرخانواده طبقه ای اضافه درست کند ومصالحه نامه ای هم نوشته شده باشد وهمه ی خواهر برادرا وحتی همسایه ها امضا واثر انگشت زده باشند.بعداز تقسیم ارث طبقه ی فوقانی چطور محاسبه میشود؟باتشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر قبل فوت شخصی ملک واگذار گردد چه در قالب خرید د فروش باشد و چه در قالب صلح آثار خود را دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به مفاد صلح نامه دارد
اگر در قرارداد شرط خاصی ذکر نشده باشد شما فقط مالک اعیانی خواهید بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق فوقانی متعلق به فردی است که با اجازه پدرش ساخته است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
متعلق به سازنده است و سهم العرصه به تناسب متراژ واحد به سازنده تعلق خواهد گرفت.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبقه فوق همچنان در مالکیت پدر شما است مگر انکه درخواست تفکیک انرا از طریق اداره ثبت بخواهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اعیانی متعلق به سازنده است .
موفق باشید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به مفاد صلحنامه دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم برسی شود

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

بستگی به مفاد و تعهدات طرفین در مصالحه دارد، اما اگر صرفا اجازه ساخت و بهره برداری به شما اعطا و طی مصالحه هر گونه ادعای مالکیت بر طبقه مازاد را از خود سلب نموده باشند، اعیانی طبقه مازاد متعلق به شما بوده و جز سهم الارث وراث محاسبه نمی گردد

غزال زارعی

سرکار خانم غزال زارعی :

سلام مبلغ زمین را به نسبت سهم وراث پرداخت میکند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود متعلق به شخصی است که هزینه کرده با اجازه مالک

ناهید جامعی

سرکار خانم ناهید جامعی :

با سلام
باید مشخص شود در مصالحه نامه چه مواردی قید شده است