مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی از چه ماده و طریقی

بسمعه تعالی
سال نو بر همه وکلای مجموعه دادراه را تبریک میگم. بایک وکالت بلاعزل کاربنی، زمین واگذارشده به مرحوم پدرم را از راه نامشروع تحصیل کردند، حتی باهمکاری مسئول واگذاری مسکن و شهرسازی. شکایت الزام به سندی که از ما صورت گرفت 1401 بود، قبل این طرح دعوی الزام به سند علیه ما یک رای وحدت رویه در خصوص اینکه وجالت بلاعزل تام بدون بیع نامه برای اثبات مالکیت وجود ندارد، هیچ قولنامه و رسید پولی وحود نداشت. هنوز سند زده نشده بود. حتی این شکایت 15 سال بعداز فوت پدر بنده اتفاق افتاد، حال مسئول تعاونی مسکن ارتش میگه ازمن نشنیده بگیر برو اعده دادرسی کن که قولنامه وجود نداشت، لطفا راهنمایی میکنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مسائل حقوقی به گونه ای نیست که صرفا نصیحت و نظر یک فرد ملاک عمل قرار گیرد و شما بر اساس آن اقدام کنید مسائل ملکی پیچیدگی های خاص خود را دارد که باید اسناد و مدارک شما را دقیق و کامل بررسی کنیم و سپس به راه حل نهایی ک مناسب دست پیدا کنیم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اگر شما دلیل جدید داشته باشید می توانید درخواست اعاده دادرسی را مطرح نمایید
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ابتدا از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید تا تصویر مدارک را از شما بگیرم بخوانم بعد پاسخ بدهم
یا اینکه وقت مشاوره حضوری با من را بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات شما ونظر به اینکه ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد ومدارک واخذ توضیحات بیشتر می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک جدیدی دارید می‌توانید بعد از قطعیت رای دادخواست اعاده دادرسی دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با اسناد و مدارک درخواست اعاده دادرسی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به لحاظ اهمیت موضوع شما نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دلیل جدید داشته باشید می توانید درخواست اعاده دادرسی را مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مدارک و دلایل باید متقن مستدل و جدید باشد ظرف 20 روز پس از کشف دلیل جدید وقت جهت اراده دادرسی دارید