مشاوره حقوقی رایگان - ربات تلگرامی

چند بار در ربات تلگرامی درخواست اتصال به دختر دادم وپذیرش که میکردن دخترا وابراز میکردن که پایه سکس چت هستن اون ها عکس بدنشون میفرستادن ومنم میفرستادم و بعد از چت یا خود ربات با زدن یه دکمه چتارو پاک میکرد یا خودم دیلیت میزدم

ایا این ارسال عکس وفیلم میتونه برام داستان درست کنه سیم کارتی که باهاش وارد تلگرام شدم بنام خودم نیست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما مرتکب جرم انحراف دختران مردم و افساد فی الارض شدید و قانونا باید اعدام شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله امکان پذیر است و مرتکب جرم شده اید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است مراقب این گونه کارها باشید تا الان که گویا مشکل قانونی پسش نیامده انشالله در آینده نیز پیش نیاد ولی بهتر است تجدید نظر کلی کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از ادامه این کار جدا خودداری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله اینکار جرم است و مجازات بدنبال دارد