مشاوره حقوقی رایگان - دیه مردن فرد اتباع در محل کار غیر عمدی

سلام درود خدمت شما
پسر عمو من در محل کار اش به قرار گفته های اورژانس و کلانتری به نوشیدن اشتباهی محلول میتادون به اشتباه آب نوشیده سر انجام طرف فوت کرده دیه اش چطور میشه به نظر شما ولی اون محلول میتادون در باطری آب معدنی بیدون کدام برچسب یا نوشته روی اون باطری
تون فرد که میتادون استفاده میکرده یک فرد اعتیاد به تریاک و مواد مخدره بوده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت نمایید
و باید موضوع به صورت دقیق توسط مراجع قضایی بررسی کردد
و باید مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد
و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید پرونده را مطالعه کنم
دیه امسال 1200000000 میلیون تومان است البته اگر تاریخ قتل ماه حرام نبوده باشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
باید تخصصا بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فرقی بین اتباع و یا غیر اتباع ندارد دیه از مقصر حادثه گرفته خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه امسال 1200000000 میلیون تومان است دیه مسلمان فرقی ندارد تابعیت دارد یا نه

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

درصورت تقصیرفردمعتادبانظرقاضی ممکنه درصدی ازدیه تعلق بگیرد

ولی اشتباه وجهل پسرعموی شماهم مفروضه وقابل اغماض نیست