مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید 28سالمع شوهرم38 دخترم9سال پسرم18ماهه
من میخام جداشم ولی میترسم چون شوهرم خیلی آشنا داره تو دادگاه و... و اینک من چندتا جای خودزنی تو دستم هست آیا می‌تونه ازش استفاده کنه ؟؟؟؟خیلی میترسم ک هیچی بهم تعلق نگیره خونه و ماشین داریم خونه سه دونگ ب اسممه

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام تعلق مهریه ارتباطی ب خودزنی ندارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح دعاوی متعدد حقوقی وجود دارد ولیکن اولین گزینه پیشنهاد مراجعه به مشاورین خانواده است چنانچه نتیجه مطلوب حاصل نشده توافق در طلاق اگر توافقی حاصل نشد پیشنهاد میگردد برای پیگیری پرونده وکیل اختیار نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید با مراجعه به دفترخانه‌ای که ازدواج کرده‌اید درخواست مهریه کنید و آن را به اجرا بگذارید و بعد از دریافت حقوق مالی خود از جمله اجرت المثل ایام زندگی مشترک طلاق بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال تکرار شده است و در گذشته به نحو دقیق و کامل پاسخ داده شده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
ادعای نفوذ دردادگاه خانواده بیمعناست و خودزنی شما هیچ ربطی به ایفای مهریه و حقوق مالی شما ندارد لذا بهتر است شما ابتدا حقوق مالی خود را مطالبه کنید و سپس اقدام به طرح دادخواست طلاق نمایید چوک بدون وجود سابقه طرح دعوا علیه همسر، درخواست طلاق از جانب زن معمولاً برای چند مرتبه در دادگاه رد میشود لذا لازم است ابتدا نفقه و نیز مهریه خود و اجرت المثل ایام زوجیت خود را از طریق اقامه دادخواست های جداگانه علیه همسرتان مطالبه نمایید.

درمورد 3 دانگ خانه که به نام شماست؛ اول اگر سه دانگ دیگر به نام‌ همسرتان است و در همان خانه هم با یکدیگر زندگی میکنید؛ لازم است دادخواست تهیه منزل مستقل به طرفیت همسر اقامه کنید تا مجبور به تهیه منزل مستقل شود و نیز میتوانید اجاره بها و اجرت المثل مربوط به آن 3 دانگ را نیز از ایشان مطالبه کنید.

توجه کنید که اگر همسرتان، خودشان آن 3 دانگ را به نام شما زده اند و شما پولی بابت آن نپرداخته باشید، امکان دارد با ادعای هبه و رجوع از آن، بخواهد 3 دانگ را از شما بگیرد لذا لازم است که قبل از هرچیز سه دانگ مزبور را یا تبدیل به عین دیگری نموده و یا با یکبار انتقال به نام ثالث معتمد، مجدد به نام خود بزنید تا همسرتان نتواند رجوع از هبه کند و ملک را از شما بگیرد.

درخصوص حضانت فرزندان نیز، دخترتان از اتمام 9 سالگی قمری، خودش تصمیم میگیرد که با چه کسی زندگی کند و پرداخت نفقه وی در هرحال بر عهده پدرش میباشد و در مورد فرزند 18 ماهه نیز تا سن 7 سالگی ایشان، فعلاً حضانت با شماست و لذا هرگونه تطمیع از جانب همسرتان برای صلح و بخشش امور مالی شما در قبال دریافت حضانت فرزندان، بی معناست و نباید به آن رضایت بدهید.

بهتر است با وکیل متخصص در این زمینه تماس بگیرید یا ایمیل بزنید تا بتوانید حقوق مالی خود را به بهترین وجه حفظ نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
مهریه در هر صورت قابل مطالبه است
زن برای طلاق باید دلیل داشته باشد.