مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

همسر بنده بعد از مشاجره که داشتیم ...مهریه را اجرا گذاشتند ....سوالم اینه که ایا 130 میلیون پول رهن منزل را میتونن توقیف کنن یا نه ....6 میلیون هم اجاره میدم ....با توجه به حقوق دریافتی بنده که 12 میلیون میباشد ....وحدود 10 میلیونش را بابت کرایه منزل و قسط های بانکی ....و قرض پرداخت میکنم ....ایا امکان توقیف وجود دارد یا خیر

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام پول رهن منزل بعنوان اینکه جز مستثنیات دین هست قابل توقیف نیست ولی یک چهارم حقوق ماهیانه توقیف میگردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

پول رهن غیر متعارف قابل توقیف است نه مبلغ متعارف

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ودیعه منزل جزو مستثنیات دین محسوب میگردد و در صورت توقیف امکان رفع توقیف خواهید داشت یک چهارم از خاص دریافتی شما قابل توقیف است

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود وجه رهن جز مستثیات دین می‌باشد منتها شما باید یک لایحه حقوقی تنظیم کرده و در صورت توقیف اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پول ذهن معمولا اکر از حد متعارف خارج شود قابل توقبف است در غیر این صورت جز مستثنیات دین است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
مبلغ رهن منزل قابل توقیف نیست مگر مبلغ زیاد باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پول رهن منزل بابت مهریه قابل توقیف نمی‌باشد لیکن یک چهارم حقوق شما بابت مهریه توقیف خواهد شد.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام تمام این مواردی که فرمودید ممکن است ولی میتوانید باارائه ی مدارک از آن جلوگیری یا حداقل میزان ان را کمتر کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
اگر از خودتان خانه دیگری داشته و به هر علت آن را به اجاره داده باشید و خودتان در جای دیگری مستاجر نشین باشید ودیعه مسکن قابل توقیف است وگرنه ودیعه مسکن تا حدود یک مبالغ عرفی نظیر همین 130 میلیون تومان جزو مستثنیات دین شماست و نمیتوانند آن را توقیف کنند.

درخصوص حقوق و مزایای دریافتی شما؛ اگر فرزند ندارید تا یک سوم و اگر فرزند دارید، تا یک چهارم از خالص دریافتی شما برای مهریه قابل توقیف خواهد بود و این ربطی به سایر دیون و اقساط شما ندارد.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام پول رهن اگر زیادی باشد بله وگرنه مستثنیات دین است _ حقوق هم یک چهارم توقیف میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان توقیف پول پیش به نظر وجود ندارد و پول پیش مستثنیات دین محسوب می شود.
برای حقوق می تواند اقدام کند و یک چهارم آن را توقیف کند.