مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام وقت بخیر ،خودروی 5 سال پیش فروختم ولی خریدار فک پلاک نکرده ،الان 4 سال حکم توقیف ماشین گرفتم ولی راهور ماشین نگرفته ،خودرو صفر بوده زمان فروش و 5 سال پیش زاهدان بوده احتمال اینکه خودرو اسقاط یا پلاکش عوض کرده باشن هست ،فقط میخوام این خودرو به اسمم نباشه چیکار باید کنم ،سپاس

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت خریدار مطرح نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دادگاه فک پلاک سیستمی( مجازی) درخواست نمایید،

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اینکه شما ، 4 سال قبل رای توقیف خودرو صادر شده است و خودرو توقیف نشده است
درخواست نمایید که پلاک خودرو در لیست سیاه قرار بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به فک پلاک را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دادگاه الزام به فک پلاک بخواهید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام دادخواست الزام به فک پلاک دهید