مشاوره حقوقی رایگان - توهین کادر انتظامی به شهروندان

با سلام و احترام میخواستم بدونم پلیسی که فحش ناموس به کسی داده بدون اینکه درهنگام دستگیری شخص تمرد از قانون کرده باشه و بی دلیل مورد ضرب و شتم قرار داده به چه صورت است؟
واینکه چطور میتونه اعاده حیثیت بکنه؟
خیلی ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شماره 197 تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.
اگر شکایتی دارید و مدرک کافی جهت اثبات ادعای خود دارید می توانید دادسرای نظامی شکایت کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ازطریق اداره حفاظت و بازرسی نیروی انتظامی و خصوصا از طریق دادسرای انتظامی نیروهای مسلح

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بهترین راه تماس با سامانه 197 هست در پیگیری های قضایی نیاز به مدارک اثباتی زیادی دارید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که مدرکی دارید از طریق دادسرای نظامی محل

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
با 197 تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 197 تماس حاصل فرمائید و این امر را گزارش دهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام از طریق حفاظت نیروی انتظامی پیگیری کنید ولی باید بتوانید ادعای خود را ثابت نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر دلایل و مدارک کافی دارید به دادسرای نظامی محل وقوع جرم شکایت خود را تقدیم نمایید