مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

من در دادگاه محکوم شدم و قاضی رای به عدم اثبات ادعای اعسار داده و در اخر گفته میتونم تجدید نظر بزنم. اما من توان پرداخت هزینه تجدید نظر رو ندارم.
الان من تجدید نظر نزنم و حکم اجراییه اجرا بشه چه اتفاقی میوفته؟
و منی که پول ندارم بازداشت میشم؟
یا میشه صحبت کرده که به صورت قسطی بدم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست تجدید نظر غیر مالی است و هزینه چندانی ندارد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست اعسار بدهید.

جهت ثبت دادخواست اعسار به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.اولاًهزینه تجدیدنظرازاعسار کمترار300هزارتومان است. ثانیاًاگراقساط مناسب تعیین شده است ضرورتی به تجدیدنظرنیست واگراعسارزدشده که حتماًاعتراض بزنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سوال تکراری می‌باشد پرداخت کنید وگرنه بازداشت خواهید شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما دوباره دادخواست اعسار مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکرار شده است و جواب‌دهی به عمل آمده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به و تقسیط آن را بدید و هزینه این دادخواست غیر مالیست حدود 200 هزار تومان هزینه دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود رای قطعی شود
اجراییه صادر گردد
ظرف یکماه فرصت اعسار دارید وگرنه پس از آن جلب میشوید (با درخواست محکوم له)
فلذا اگر رای را قبول دارید اعتراض نکرده
دادخواست تخصصی اعسار توسط وکیل تنظیم و ارایه گردد
میزان اقساط را مطابق وضعیت معیشتی محکوم علیه باید تعیین نماید‌اگر‌چنین کند….