مشاوره حقوقی رایگان - سلام و خسته نباشید

بنده یه اکانت کلش اف کلنز دارم دیشب تویه سایت معتبر آگهی کردم مشتری پیدا شد قرار شد اکانتو تحویل بدم واسطه یاهمان ادمین سایت پولوبه بنده بدن ولی همینکه اکانت وجمیل تحویل دادیم کل چتای بینمون حذف شدالانم جزشماره موبایل واسطه وچنل سایتش هیچ مدرکی ندارم. آیاراهی وجودداره یااکانتموپس بگیرم یاپولمو. خواهشاراهنمایی کنید.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

امکان شکایت وجود دارد اما بعضی از اوقات هزینه شکایت از خود طلب بیشتر می شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کیفری تحت عنوان جعل و کلاهبرداری مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید به استناد مدارک موجود نسبت به مطالبه وجه در قالب طرح دعوی مربوطه اقدام نمائید.
همچنین است شما می‌توانید با شماره 096380 مربوط به پلیس فتا در این ارتباط تماس حاصل فرمائید‌.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام از طریق فتا پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود طرح شکایت گردد
موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد