مشاوره حقوقی رایگان - دسترسی به واحد ثبت پرونده سال1385

سلام چگونه می شود از پرونده سال 1385 که در سامانه ثنا ثبت نشده اطلاع پیدا کرد؟
به کدام قسمت برای بایگانی پرونده باید مراجعه کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به بایگانی راکد رجوع کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی موضوع را پیگیری فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به شعبه صادر کننده رای بدوی مراجعه نمایید و درخواست مطالعه نموده تا پرونده از بایگانی راکد اخذ و جهت مطالعه در اختیار شما قرار گیرد

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.ازقاضی دستوربگیریدواوراق مهم پرونده درسیستم بایگانی راکدموجوداست.

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.ازقاضی دستوربگیریدواوراق مهم پرونده درسیستم بایگانی موجوداست.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ابتدا به شعبه بدوی مراجعه و با دریافت نامه از شعبه به بایگانی راکد مراجعه نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر امحا نشده باشد به بایگانی راکد مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به مجتمع قضایی که پرونده در آنجا بوده است مراجعه نمائید و با ارائه اطلاعات و مشخصات پرونده از جمله شماره پرونده و شماره بایگانی از طریق واحد بایگانی راکد مطلع شوید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید ببینید جایگزین شعبه صادر کننده کدام شعبه است و از طریق بایگانی راکد پرونده درخواست گردد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام حضورا به بایگانی راکد دادگاه مراجعه کنید