مشاوره حقوقی رایگان - بررسی حق تنصیف برای طلاق زوجه

با سلام همسرم (زوجه) حسن معاشرت با من نداشته و برخلاف میل و نطر من بدن روسری یا شال در مقابل دیگران در اماکن عمومی ظاهر میشود مدت 9 ماه است که هیچ رابطه زناشویی با هم نداشته ایم، ایشان مهریه ای ندارند و بنده هر ماه بعنوان خرجی حدود 5 الی 10 میلیون تومان به کارت ایشان واریز کرده ام، در خانه، دارای خدمتکار هستند. ما دارای سه فرزند مشترک هستیم که متاسفانه با آموزه های غلط مانند فحاشی به ائمه و پیغمبر و خدا و قرآن شرایطی را پیش آورده اند که مدرسه بارها ما را جهت ارائه توضیحات در این خصوص خواسته است.
من حتی به ایشان حق طلاق دائمی هم داده ام ولی ایشان منتظر است تا بنده اقدام به طلاق کنم و از نصف اموالم بهره مند بشوند، ایشان نه قبل و نه در طول زندگی مشترک کار و درآمدی و تاثیری در دارایی های موجود در زندگی نداشته است. من مصرا قصد طلاق دارم و تا الان بخاطر بچه ها تحمل کرده ام. الان دیگر با وجود بدرفتاری های ایشان و تاثیر روی بچه ها علیه من، امکان ادامه زندگی با ایشان را ندارم، می خواستم بنده را راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه طلاق به درخواست زوج باشد شرط تنصیف قابلیت اجرا خواهد داشت و البته همسر شما امکان مطالبه اجرت المثل ایام زندگی مشترک را نيز خواهند داشت.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما قبلا اقدام علیه خود نموده وکالت طلاق به زوجه تقدیم نموده‌اید علی ایحال ملزم به امضای خویش هستید یعنی در صورت طلاق حقوق مالی ماده 29 قانون حمایت خانواده می‌بایست تقدیم زوجه گردد. ناگفته نماند همین حالا نیز می‌تواند حقوق مالیش را دریافت نماید و شما توان مقابله نخواهید داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورتی که شما دادخواست طلاق اقامه نمایید زوجه میتواند درخواست تا نصف دارایی شما را مطرح نماید
تمام حقوق مالی زوجه باید پرداخت گردد
اجرت المثل ایام زناشویی ، نفقه گذشته ، نحله

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شرایط باید بررسی شود اما اگر شما اثبات نمایید که زوجه سوء رفتار دارد و از وظایف زناشویی تخلف می نماید این شرط شامل حال ایشان نمی شود.
در ضمن اگر اموال شما قبل از تاریخ عقد حاصل شده باشد این اموال شامل شرط نمی شوند.
راهکارهای دیگری هم وجود دارد که بعد از بررسی مدارک می توان ارایه داد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام مطابق فانون باید حق تنصیف اجرا گردد ولی با شرایطی میتوانید آن را انجام ندهید جهت مشاوره نیاز به بررسی مدارک میباشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که مشخص شود دلیل طلاق تخلف زن از وظایف زناشویی است نصف دارایی به ایشان تعلق نمی‌گیرد شما اظهارنامه تمکین ارسال نمایید و سپس دادخواست الزام به تمکین حکم بر تمکین ایشان بگیرید تا قطعی شود با این وصف نگران نصف دارایی نباشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانطور که خودتان در متن سؤال اشاره نموده‌اید اگر شما اقدام به طلاق نمائید شرط تنصیف دارایی محقق خواهد شد و تأثیر یا عدم تأثیر زوجه در تحصیل مال در دوران زناشویی بررسی نخواهد شد.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید .
موفق باشید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اگر ناشزه بودن زن اثبات شود تنصیف تعلق نمیگیرد

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
از شرایط بوجود آمده برای شما و فرزندانتان بسیار متاسفم.
شرط عدم برخورداری زن از تنصیف اموال این است که زوج بدلیل سوءرفتار زوجه یا عدم حسن معاشرت و تخلف از وظایف زناشویی توسط وی در عسر و حرج قرار گرفته و تقاضای طلاق داشته باشد لذا شما بابد قبل از اقدام به تقدیم دادخواست طلاق از طرف زوج، مدارک و مستنداتی برای اثبات سوءرفتار و عدم تعهد ایشان به ایفای وظایف زناشویی تهیه نمایید و برای اینکار میتوانید ابتدائاً اقدام به ارسال اظهارنامه برای تمکین خاص داشته باشید و پس از آن به دادگاه درخواست الزام به تمکین داده و گرچه دادگاه فقط به تمکین عام و حضور زوجه در منزل زوج رسیدگی میکند اما شما باید با زیرکی در متن دادخواست و لوایح پرونده موضوع را به گونه ای پیش ببرید که قاضی دریافت کند که شما در عسر و حرج جنسی ناشی از نشوز همسر خود هستید و اجباراً در منطوق حکم صادره خود مجبور شود به این نکته اشاره کند که الزام زوجه به تمکین خاص قابلیت اجرا ندارد وگرنه به آن حکم میشد تا در پرونده طلاق بتوانید از آن استفاده کنید و نیز بزرگترهای معتمد و دلسوز از فامیل را برای تذکر اخلاقی به ایشان به منزل فرا بخوانید و صوت جلسه را ضبط نمایید و بعدها به حضور ایشان برای تذکر به همسرتان استفاده نموده و آنها را بعنوان شاهدی بر سوءرفتار و استنکاف همسر از تعهدات خانوادگی به دادگاه معرفی کنید تا به نفعتان شهادت بدهند و مسایل دیگری که درصورت ارتباط مستقیم با تماس یا ایمیل با وکیل قابل بیان است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر طلاق از جانب شما باشد باید حقوق مالی وی را پرداخت کنید اگر نشوزش را ثابت کنید نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد در مورد تنصیف اگر طلاق به علت عدم تمکین نباشد تا نصف دارایی که بعد از ازدواج بدست آورد به ایشان میرسد