مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام، من دوبار اعسار پرداخت از هزینه دادرسی زدم، با اینکه هنوز جلسه ای تشکیل نشده اعسار رو رد کردند. چرا و چه کاری باید انجام بدم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع اعسار یک دادرسی کامل است لذا به نظر می‌رسد ادله شما مخدوش بوده است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر هزینه دادرسی کم باشد ، اعسار رد میشود. کاری هم نمیشود کرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسأله تکرار شده است و در قدیم به نحو دقیق پاسخ داده شده است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خب امکان دارد شهود شهادت مناسبی ندادند