مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام من آقام 16 سال پیش وصیت کرده
و آن زمان هم به عنوان امانت به دایی ام سپرده والان بعد از 4 سال از فوت پدرم آنها علاو بر دخالت در امور تقسیم خانواده ما از دادن وصیت نامه نیز ممانعت می‌کنند آیا میتوان قانونی اقدام کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
طی مرقومه ای آن متن را باطل اعلام دارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ایشان ملزم است وصیت‌نامه را در محکمه تقدیم نموده در غیر این صورت خیانت در امانت محقق شده است

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام باید ادله از جمله شاهد تهیه کنید که وصیت نامه دست ایشان است
و سپس اقدام قضایی علیه وی انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ولی باید وجود وصیت نامه احراز و اثبات گردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که اثبات کنید وصیت نامه‌ای وجود داشته است و همچنین در صورتی که اثبات کنید وصیت‌نامه به رسم امانت تحویل دایی شما بوده است و همچنین اثبات کنید که شما از ایشان مطالبه کرده‌اید که وصیت‌نامه را به شما تحویل دهد ولیکن از تحویل آن خودداری نموده با وجود تمام این شرایط بزه خیانت در امانت محقق می‌گردد البته باید تمامی ورثه اقدام به مطالبه وصیت نامه نمایند اگر مام آنها اقدام نکنند دایی شما بهانه‌ای برای عدم ارائه آن خواهند داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بلی؛ امکان‌پذیر است مشروط بر اینکه وجود وصیت‌نامه احراز و اثبات شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول اظهارنامه ارسال و در صورت وجود ادله قانونی طرح شکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سوال خود را روشن نمایید، آیا گواهی انحصار وراثت دریافت کرده‌اید اگر دریافت کرده‌اید آیا در گواهی مذکور صیت نامه را ارائه داده‌اید یا خیر،یا بیان شده است که متوفی دارای وصیتنامه است؟
در ضمن اگر دلایل و شهود و مدارک مثبته دارید که وصیت‌نامه پدرتان نزد ایشان هست می‌توانید دادخواست استرداد آن را تقدیم دادگاه نمایید