مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اعاده حیثیت

سلام
شخصی از من شکایت کرده به جرم زنا و رابطه نامشروع
در دادگاه بدوی به 99 ضربه شلاق محکوم شدم . اما بعد از اعتراض در دیوان عالی کشور رای قبلی نقض بلاارجاع گردید و از بنده رفع اتهام شد .
آیا الان می تونم به جرم قذف و اعاده حیثیت از طرف شکایت کنم ؟ اصلا فایده ای خواهد داشت ؟
و اگر فایده داره با چه عنوان شکایت کنم ؟
چه مستنداتی باید داشته باشم که بتونم ثابت کنم ؟
و نهایتا رای دادگاه چه خواهد بود ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اگر واقعاً می‌دانید که جرم را انجام داده‌اید و طرف نتوانسته اثبات نماید با توجه به رحمی که خداوند نمود بهتر است شما نیز صرف نظر کنید البته در صورت حصول جرائم سازنده جرم قذف از جمله عنصر معنوی شکایت برای شما متصور است ولی اثبات آن مشکل است اما محال نیست

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام به جرم افترا شکایت کنید
مستندات هم شکواییه ای که ایشان علیه شما مطرح کرده و رای دیوان عالی کشور ضمیمه شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت خواهید داشت نتیجه قابل پیش‌بینی نیست مستندات همان پرونده و محتویات آن از جمله شکواییه و آرای صادره است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید شکوائیه افترا و اعاده حیثیت را مطرح نمایید
و شما باید سؤ نیت ایشان را در مرجع قضایی اثبات نمایید
و ...

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام
شما می توانید شکوائیه افترا و اعاده حیثیت را مطرح نمایید، اینکه دلایل و مستندات شما، شکواییه ای که ایشان علیه شما مطرح کرده و رای دیوان عالی کشور پیوست گردد و در ضمن باید سونیت شاکی را در مرجع قضایی اثبات نمایید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
شكايت نماييد
البته ضروري است علت عدم حد شرعي و يا تعزير بررسي گردد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام براساس رای دادگاه شکایت افترا نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما با توجه به اینکه رای اولیه مبنی بر محکومیت شما بوده است و همچنین به موجب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ه مراجعه به دادگستری به عنوان مرجع عام تظلمات و حق دادخواهی از زمره حقوق اولیه و اساسی هر شخص محسوب می‌گردد لذا طرح شکایت افترا و غصب علیه آنها نتیجه‌ای نخواهد داشت خود را درگیر این موضوع نکنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که سوءنیت مجرمانه ایشان اثبات گردد به مجازات افترا که جزای نقدی درجه شش در حق دولت است محکوم می گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ امکان‌پذیر نمی‌باشد چرا که طرف مقابل شما در خصوص جرم انتسابی، رأی دادگاه بدوی را أخذ نموده است و یک دعوای واهی را مطرح ننموده است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید شکایت کنید ولی نتيجه قابل پیش بینی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

افترا شکایت کنیدبسته به دلایل ومدارکتون خواهد داشت

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
اولاً با توجه به اینکه دیوان، محتویات پرونده را بررسی ماهوی نمیکند بلکه صرفاً بطور شکلی به ایرادات دادرسی میپردازد باید با بررسی منطوق حکم فرجام از دیوان، ملاحطه کرد که علت نقض حکم در رسیدگی فرجامی چه بوده است؟ آیا شمول عرفی مرورزمان شکایت از جرم ارتباط نامشروع باعث آن بوده یا چه امر دیگری؟ چون درصورتیکه ماهیتاً جرم محقق و به شما قابل انتساب بوده باشد لکن به علل شکلی قابل مجازات نبوده باشد، شکایت افترا بلاموضوع است ولی درصورتیکه شرایط و ارکان جرم افترا محقق باشد، درصورت اثبات، ایشان به جزای نقدی بین 6 تا 24 میلیون تومان درحق صندوق دولت محکوم خواهد شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

شکایت تهمت و افترا قابل طرح است ستندات شما همان رای دیوان عالی کشور می‌باشد. تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک عمل است