مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

سلام بنده حکم قطعی هم اداره کار و هم اجرای مدنی گرفتم و اجرای کیفری واسه مدیر عامل محکومش به دوسال تعلیق و غیره الان شرکت آمده میگه بیا رضایت بده بیا سرکار فقد با شرکت دیگه اونجا مشغوله پروژه هست میگه دستور از بالا آمده نمیشه زیر نظر شرکت ما استخدام بشی منظورشان استخدامی شرکت ندارن فقد من هم حکم هم بازگشت به کار همین شرکت میشه قبول نکنم باید شرکت باز گشت به کار گرفتم برم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رای صادره که قطعیت یافته باشد مطابق مفاد آن از طریق واحد اجرا عیناً اجرا می‌شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
الزامی به پذیرش پیشنهاد و بازگشت به کار نخواهید داشت و میتوانید پیگیر اجرای حکم یا توافقی بهتر باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما درخواست صدور اجراییه را مطرح نمایید و کارفرما مکلف است که عین
رای صادره را اجرا نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کارفرما مکلف است که مطابق رأی اصداری عمل نماید.

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
هیچ دستوری بالاتر از حکم دادگاه نیست لذا شما درخواست صدور اجراییه نمایید تا حکم عیناً در مورد استخدام و بازگشت شما به کار اجرا گردد و شرکت و بالاخص مدیرعامل که حکم علیه اوست، اگر رضایت ندهید، مجبور به توافقات بسیار بهتر و در نظر گرفتن شرایط بسیار بهتری برای شما خواهند شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حکم برگشت به کار اداره کار مربوط به همان یی است که شما قبلاً کار می‌کرده‌اید نه شرکت دیگر

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
درخواست صدور اجراییه طرح کنید