مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام ببخشید من دیروز با ماشین تصادف کردم در خیابان دو طرفه من مستقیم میومدم طرف میخواست دور بزنه ب طرف چپ
نه چراغ راهنما زد نه تماشا کرد ماشین میاد یا نه دو درب ماشینش زدم مقصر کیه میشه لطف کنید بگید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق نظریه کارشناسی پلیس راهور ترسیم کروکی خواهد شد و عمل می‌گردد نیز می‌توانید با آن نظر اعتراض کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تشخیص اینکه مقصر کیست با کارشناس تصادفات است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین مقصر در تصادفات رانندگی در صلاحیت افسر می‌باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در تصادفات تعیین مقصر با پلیس راهور است.