مشاوره حقوقی رایگان - خشونت خانگی ، توهین و افترا

سلام خسته نباشید جوانی 28 ساله هستم و از کودکی تا الان پدرم من و مادرم رو مورد آزار جسمی و روانی قرار میده خب بطور دقیق تر از ده سال قبل آزار جسمی رو نمیتونه چون زورم بیشتره و الان پدرم 60 ساله هست. پدرم جانبازه 25 درصده و بیشتر از 20 ساله معتاده تریاکی هست ، جدیدا هفته ای چند بار توهم میزنه و به من و مادرم تهمت و افترا میزنه از دزدی تا بی عفتی خب ما هم از ترس آبرو ریزی تو در و همسایه و مهمتر از اون نداشتن پشتیبان(خانواده پدر و مادرم هیچ کدوم مارو آدم حساب نمیارن،مادرم زن دوم بود و خانواده ها مخالف) مجبور به تحمل هستیم. میخوام بدونم اگر جایی شکایت کنم میتونم پدرم رو زندان بفرستم یا بیمارستان روانی جایی بستری بشه؟؟ اگه میشه چجوری باید اینکار رو بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه پدر شما اقدام به هرگونه توهین و یا آزار و اذیت نماید و شما آبرو برایتان مهم باشد امری غیر منطقی است لذا روح و روان و حیثیت شخصی مهمتر از نظریه مردم و آبروست، شکایت کنید و دلایل خود را ابراز نمایید. خصوصاً مادر شما می‌تواند به استناد ماده 29 قانون حمایت خانواده پدر را ملزم به پرداخت حقوق مالیش نماید تا شاید دست از رفتارهای مجرمانه بردارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید تحت همین عناوین بسته به مدارک موجود و شهود شکایت مطرح کنید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام زندان که خیر
بیمارستان روانی نیز که باید ابتدا بیماری وی اثبات شود
به کمپ های ترک اعتیاد اجباری میتوانید اطلاع دهید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام با مستندات و شهود علیه ایشان در دادسرا محل زندگی تون طرح دعوی کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان پیگیری از طریق اورژانس اجتماعی یا معرفی ایشان به مراکز درمانی یا کمپ ترک اعتیاد وجود دارد

ساراد الوند

سرکار خانم ساراد الوند :

سلام
بله شما میتونید به جرم توهین وافترا شکایت
کنید و مادرتون هم اقدام به طلاق به درخواست زوجه کنه و از عسروحرج حرج استفاده کنه

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بنياد بيمارستان و مراكز اعصاب و روان دارد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام ابتدا اورژانس اجتماعی وسپس کمپ ترک اعتیاد ودر صورت عدم اصلاح شکایت حقوقی وکیفی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اورژانس اجتماعی123 تماس بگیرید در صورت عدم افاقه برای ترک اعتیاد وی را به کمپ ببرید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. اقدام به طرح شکایت کنید.
همچنین مادر شما میتواند کلیه حقوق مالی اعم از مهریه، نفقه، اجرت المثل ایام زوجیت و ... را از طریق تقدیم دادخواست به دادگاه خانواده مطالبه کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی در این خصوص تماس حاصل فرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید حکم حجر ایشان ثابت شده باشد تا امکان‌پذیر شود در خصوص آزار و اذیت توهین و افترا می‌توانید شکایت کنید ما توصیه می‌شود با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید تا به کمکتان بیاید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه شما را مورد ضرب و جرح قرار میدهد و آثار آن روی تن شما باقی میماند میتوانید ضمن مراجعه به پزشکی قانونی و تایید ضرب و جرح از طریق دادسرا اقدام به طرح شکایت نمایید و در خصوص تهمت و افترا نیز چنانچه شاهد داشته باشید میتوانید از طریق دادسرا اقدام کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پیشنهاد می‌شود شما با اورژانس اجتماعی با شماره 123 تماس حاصل فرمایید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا مراجعه کنند.