مشاوره حقوقی رایگان - الزام به اخذ پایان کار بنای پاساژ

مالکان پاساژی به تعداد حدود 46 واحد مغازه تجاری احداثی سال 91که خریداران 16واحدآن با شکایت علیه مالکین به تنظیم ودادن سند اعیانی موفق به اخذسند شده ومابقی هنوز بلاتکلیف مانده اند و پاساژ به دلایل تخلفات ساختمانی در طبقه فوقانی (رستوران)باعث عدم صدور پایانکار شهرداری وجریمه چندین میلیاردی که هنوز به سرانجام نرسیده شده است .ومجددا به وثیقه گذاشتن سند عرصه ازطرف یکی از مالکین (چهاردانگ )باعث پلمپ چندین باره پاساژ در طول 12 ساله شده است وبدین سبب پاساژ نیمه تعطیل هست و یکی از مالکین در حبس میباشد .درخواست راهنمایی
1:نحوه الزام به پیگیری امورات واخذپایانکار
2:بیمه حوادث و آتش سوزی بنای پاساژ

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کلیه مالکین پاساژ میبایست جهت رفع مانع از طریق شهرداری و سایر ارگان‌های مربوطه نسبت به تخلف ماده 100 کمیسیون شهرداری اقدامات لازم را معمول دارند

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید مستندات و خواسته های بالا
و خواسته به رفع پلمپ و فک رهن طرح دعوا کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با توجه به مفاد قرارداد ، دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید
و نتیجه خواهید گرفت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین، دادخواست متناسب با موضوع را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به موضوع و حجم کار پیشنهاد می‌شود با وکیل دادگستری محل خود حضوراً مراجعه و مشاوره دقیق دریافت نمایید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .