مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

باسلام خدمت وکلای گرامی ...بنده زوجه هستم که سه ماه میشه توسط زوج از منزل اخراج شدم به همراه دخترم .زوج تو این سه ماه هیچ اقدامی برا بازگشت اینجانب انجام نداده،درحالیکه خواستار طلاق هستن ولی من راضی به طلاق نیستم ..به بنده نه لباسی دادن نه وسایلی ..چند بار خانوادم و وکیل تماس گرفتن که اجازه بدن برم منزل که مانع شدن.حتی کلیه مدارک منو برداشتن وتحویل نمیدن ..بعد از شکایت در شورای حل اختلاف یک میلیون پانصد هزار بع حساب بنده پول واریز کردن که کارت بانکی من دست خود زوج هستش و من هیچ مدارکی ندارم تا برم کارت رو بسوزونم دوباره از بانک کارتمو بگیرم..تو دادسرا محکوم شدن وقرار جلب بع دادرسی صادر شد وایشونو با جلب بردن دادسرا ... بعد از قرار جلب دادرسی بازم یک میلیون پانصد به همون کارتی که پیش خودشونه واریز کردن ومن تو این سه ماه هیچ پولی رو برداشت نکردم ... و مقداری وسایل برای خونه خریداری کرده بودیم بصورت اقساطی که زوج از پرداخت اقساط هم ممانعت کردن و خانواده من مجبور شدن کل بدهی ها رو تسویه کنن وبرا من وبچم لباس و وسایل تهیه کنن.الان پرونده بعد قرار جلب دادرسی فرستاده شده دادگاه کیفری ..خواستم ببینم تکلیف چی میشه ...من واقعا تو سختی هستم ونمیذارن برم خونه وکلا درها رو قفل کردن ..بااین مبلغی که واریز کردن که حتی من نمیتونم برداشت کنم آواره موندم چیکار. کنم سر پناه ندارم ..ایشون حتی کارت یارانه رو که پیش من بود ومن از اون اقساط پرداخت میکردم و روز اول سوزاندن ومن حتی نتونستم یارانه خودمو دخترمو برداشت کنم ..لطفا راهنمایی بفرمایید تکلیف منزل چی میشه وقتی ایشون به خونه راه نمیدن.من می‌خوام بر گردم‌خونم..تا زمانی که ایشون دادخواست طلاق دادن من برم ..من جا ندارم بمونم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست مطالبه نفقه خود و فرزند مشترک. شکایت کیفری ممانعت از حق

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

همانطور که بیان می‌فرمایید پرونده روال تحقیقی خود را طی نموده و رسیدگی منجر به صدور کیفرخواست شده و ارجاع به دادگاه کیفری جهت صدور رای گردیده بهتر است منتظر ابلاغ باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
همسر شما در دادگاه کیفری 2 ‌محکوم خواهند شد

ساراد الوند

سرکار خانم ساراد الوند :

سلام
در اولین فرصت کارت رو بسوزانید و کارت جدید بگیرید و درخصوص یارانه درخواست طلاق به درخواست زوجه بدید و از دادگاه جهت معرفی به پلیس 10جهت جداسازی یارانه اقدام کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادگاه خانواده مراتب را اعلام نماييد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اسناد و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه می‌بایست به منظور ارائه پاسخ درخور حقوقی مورد مطالعه قرار گیرند.

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

برای برگشت به منزل؛ وقتی که ایشان در منزل است، به پلیس بعلاوه 10 زنگ بزنید تا در محل حاضر شود و بگویید که بنده را از منزل اخراج کرده و راه نمیدهد تا برای کلانتری صورتجلسه شود و بتوانید به استناد آن و اقامه شهود، شکایت ممانعت از حق علیه ایشان طرح نمایید و البته میتوانید از کمک امام جماعت مسجد محل و شورای محل استفاده کرده تا به منزل شما مراجعه کنند و شرایط بازگشت شما به منزل را در مذاکره با همسرتان فراهم آورند و یا جهت سکونت موقت شما در محل تصمیم گیری نمایند.

درخصوص مدارک خود؛ برای ایشان از طریق دفترخدمات الکترونیک اظهارنامه ای مبنی بر استرداد مدارک و کارت های بانکی بفرستید و در متن آن اشاره کنید که کارتهای بانکی نزد شماست و هیچیک از پرداختی ها در حکم پرداخت نفقه نیست و همزمان نیز از طریق ثبت احوال اقدام به درخواست شناسنامه و کارت ملی المثنی کنید.

لازم است در هریک از محکومیت ها که ایشان به واسطه آن ملزم به پرداخت نفقه میشوند شما به محکمه و اجرای احکام اعلام کنید که کارت های بانکی شما نزد ایشان است تا نسبت به اخذ آن و تحویل به شما اقدام شود لکن درحال حاضر، بابت نفقه نیز از ایشان شکایت کنید و در دادخواست نفقه عنوان دارید که ایشان برای دور زدن قانون به کارتهای بانکی که از بنده گرفته و در دست خودش میباشد پول ناچیزی واریز میکند که توسط اینجانب قابل دسترسی نیست تا در پرونده ترک انفاق و نیز الزام به پرداخت نفقه حقوقی، مدرکی باشد برعلیه ایشان.

بهتر است به وکیل منتخب خود ایمیل بدهید یا تماس بگیرید تا مشاوره دقیقتری ارائه نماید.