مشاوره حقوقی رایگان - اسقاط خودرو

سلام میخواستم بدونم خودرو مدل 86 چه زمانی دولت برمیداره و میتونیم ماشین تازه بگیریم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود سوال اداری است ‌وبه سامانه های مربوطه رجوع کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه 15 سال از سال تولید خودرو سپری شده باشد جزو خودرو های فرسوده محسوب می‌شود و میتوانید اقدام نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از گذشت 20 سال یعنی در سال 1406 خودرو فرسوده اعلام خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان حقوقی نیست لطفاً از ارگان‌های ذی‌ربط پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بستگی به نوع خودرو شما دارد خودروهای شخصی سواری بنزینی 20 سال بقیه خود را نیز سال‌های متفاوتی دارند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید