مشاوره حقوقی رایگان - تمدید وکالت فروش بدون حضور و اطلاع مالک

با سلام
اینجانب وکالت تعویض پلاک دوماهه داده بودم برای دریافت ثمن‌ معامله هیچ اقدامی از طرف خریدار انجام نشد و از طرفی مدت وکالت به اتمام رسید چون ثمن‌ مکالمه دریافت‌ نکرده بودم برای تمدید نرفتم
خریدار در دفترخانه رسمی ثبت اسناد اقدام به تمدید وکالت نامه ای سی روزه بدون حضور و اطلاع من انجام داده و من هیچ پیامکی دریافت نکردم . بعد از ده روز فهمیدم خودروی من فک پلاک شده
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام جعل انجام شده و کلاهبرداری در دادسرا محل وقوع جرم شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اقدام خریدار و سردفتر اسناد رسمی در صورتی که خارج از موعد سند وکالت انجام گرفته تخلف بوده و نیز می‌تواند مشمول جعل مفادی سند باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما برای تمدید وکالت‌نامه باید اقدام کنید از طریق دفتر خانه اسناد رسمی اگر اطلاعاتش ثبت شده باشد ممکن است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مطالبه ثمن انجام نشده، دادخواست مطالبه وجه مطرح گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر میرسد میتوانید در چهارچوب جرم جعل شکایت کرده و پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان دارد یا از طریق سردفتر تخلف صورت گرفته باشد یا جعل بوقوع پیوسته باشد؛ چرا که برای تمدید وکالت‌نامه نیاز به حضور شما و وجود قصد و اراده شما می‌باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در فرض سوال قابل شکایت است .
موفق باشید .