مشاوره حقوقی رایگان - امضا شاهد

با سلام
بنده سر یک پرونده بدهی با یکی از اقوام به آگاهی رفتیم اونجا یک صلح نامه ای نوشتن که طی آن ماشین فامیلامون به عنوان بخشی از بدهی تحویل طلبکار داده خواهد شد و من هم به عنوان شاهد امضا کردم حالا اون فرد متواری شده و ماشین رو هم به نام شخص دیگه ای زده که به نام خودش نباشه میخواستم بدونم برای بنده که به عنوان شاهد امضا کردم که مشکل خاصی پیش نمیاد؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست تقسیم ترکه با گواهی انحصار وراثت بدهین

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعهد شما در حد شهادتی است که پای برگه داده‌اید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
برای شاهد مسولیتی متصور نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی شهادت واقع داده باشید جای نگرانی نیست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام‌
خیر مسئولیتی متوجه شما نیست و برای شما مشکلی ایجاد نخواهد شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ مسئولیتی در این ارتباط متوجه شما نخواهد بود.