مشاوره حقوقی رایگان - حل اختلاف بین ورثه برای فروش ملک ماترک

سه خواهرویک برادروراث مادرمرحومشان هستند.ترکه مادر فقط مالکیت سه دانگ ازیک واحدمسکونی دو دوطبقه بوده ومالکیت سه دانگ دیگرمتعلق به فرزندپسرمیباشد(دریک سندششدانگ).ازسالیان دورمادردرطبقه اول ساکن بوده وفرزندپسردرطبقه
دوم.دخترهاهم درواحدهای مسکونی مستقل به
خودزندگی میکنند.اکنون دخترهااقدام به اخذسند
کرده هرکدام سندتک برگ شش دهم دانک ازشش دانگ کل واحدرادریافت کرده اندوعملا فرزندپسرباسه دانگ خود،اکنون مالکیت 4/2 دانگ ازششدانگ را مالک است وساکن درط دوم
وطبقه مادرمرحوم اززمان فوت ،حدودشش سال است بسته
وخاک میخورد.
به رغم اصرارونیازخواهرها،برادرشان نه حاضربه خریدسهم خواهرهاست ،نه آماده فروش ششدانگ ملک و نه حاضربه ساختن ملک (که تقریبا کلنگی شده ودرزمین280 متری
واقع است).فرزندپسرازخواهرها مصرانه میخواهدکه باتفکیک ملک به دوواحدموافقت کنندولی خواهرها بدلیل بلاتکلیف ماندن مجدد ،باتفکیک موافق نیستند.
لازم به ذکراست به درخواست خواهرهااداره ثبت محل گواهی عدم افرازملک راصادرنموده است.
آیاباارائه دادخواست فروش مال مشاع یاتقسیم ترکه(هرکدام که اصولی باشد) توسط احدی ازخواهرهایاهرسه خواهر،میتوان حکم فروش کل ملک راگرفت؟ یاممکن است فرزندپسرازدادگاه دستورتفکیک ملک به دوواحدرابگیرد؟دراین صورت میتواندبااشتراک باخواهرها در
واحدتفکیک شده متعلق به مادرمرحوم،به عنادخودادامه دهد.
باسپاس

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
احد از مالکین مشاع با ارایه گواهی عدم افراز می توانددرخواست فروش ملک مشاع مطرح کند
موفق باشید .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

هرکدام میتوانند درخواست تقسیم مال مشاع دهند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به اخذ گواهی عدم افراز با طرح دادخواست و مطالبه صدور دستور فروش ، ملک از طریق مزایده به فروش خواهد رسید و سهم وراث به ایشان پرداخت خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام چون ثبت اعلام کرده قابل افراز نیست نهایتا به فروش میرود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر کاربردی، احتیاج است که اسناد و مستندات مرتبط تحت بررسی قرار گیرند.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

کاربر گرامی موضوع شما باتوجه به طولانی بودن سوال از طریق انتخاب گزینه بررسی مدارک امکان پذیر است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به سود گواهی عدم افراز ملک هر یک از مالکین می‌تواند دادخواست در صدور دستور مال مشاع تقدیم دادگاه نماید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
هر کدام از مالکین مشاع میتوانند درخواست تقسیم مال مشاع دهند