مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال اجرا گذاشتن مهریه

با سلام برای اجرا مهریه و توفیق اموال به دفترخانه مراجعه کردیم و کارهای مربوطه انجام دادیم گفتند بعد تعطیلیا پیامک میاد و برای تشکیل پرونده به اجراییه و ثبت مراجعه کنید اما پشیمان شدیم. هنوز پیامکی از اجراییه دریافت نکردم ایا برای کنسلی باید حضوری بروم و درخواست بدهم یا اگه نرم خود به‌ خود کنسل میشه چون نمیخواهم پیامکش به همسرم برود یا اموالش توقیف شود.

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اگر تشکیل پرونده ندادید اقدامی انجام نمی شود .
موفق باشید .

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله اط ریق دفتر ازدواج و اجراییات پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تشکیل پرونده دهید و از طریق دفتری که ازدواج کرده‌اید درخواست نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

از طریق دفاتر خدمات قضایی رضایت خود را اعلام نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به همان دفترخانه مراجعه و تقاضای مختومه شدن پرونده را نمایید. البته می‌بایست شماره بایگانی و شماره کامل پرونده را داشته باشید.