مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید ملک

سلام ، پیش خرید یک واحد اپارتمان نیمه کاره کردم که در دفتر املاک قولنامه نوشتیم و باید 30 اردیبهشت 1402 تحویل میدادن به صورت سفید سرامیک ، برای هر روز دیرکرد هم 300 هزار جریمه باید پرداخت میکردن ، خونه رو نیمه کاره رها کردن و پاسخگو نیستن، شکایت کردم تو هیچ دادگاهی شرکت نکردن ، جاشونو بلدم ، وکیل هم گرفتم یک سال هییییچ کاری نکرده ، چطور میتونم اقدام کنم خودم

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
پرونده را پیگیری کنید.
موفق باشید .

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

با دلایل دادخواست الزام به پرداخت وجه التزام بدهین

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مدارک نیاز به بررسی دارد گزینه مربوطه را انتخاب نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بهتر است به وکیل خود رجوع کرده
یا وکیل دیگری اختیار نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به اینکه وکیل دارید گردش کار پرونده را از وکیل خود درخواست نمایید