مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام من در تاریخ 29،9،1402 تصادف و نزاع داشتم ک بخاطر نزاع استخوان مچ دست چپم بشدت شکست که مورد عمل جراحی قرار گرفت و فیکساتور و پیم گذاشتن و سه ما در استعلاجی بودم،در گواهی اول پزشکی قانونی فقط اومده که این استخوان زنداعلی دست چپ بدلیل برخورد جسم سخت شکسته و مورده عمل جراحی قرار گرفته و معابنه مجدد در سه ماهه دیگر،که بعداز سه ماه معاینه مجدد انجام شد و در نامه پزشک قانونی نوشته شده استخوان زنداعلی دست چپ بدون عیب جوش خورده،دیگه چیزی نزده نه درصدی نه مقداری،من چجوری بفهمم دیه دستم چقدره،اصلا چرا اینکارو کرده پزشکه قانونی،نمیشد درصدی،مقداری و مشخص کنه ک کاره ما راحت شه؟یعنی چقدره الان دیه دست من؟
ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اجرای احکام کیفری درصد دقیق دیه را محاسبه می‌کند جهت پرداخت

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تعیین طول درمان از ناحیه پزشکی قانونی به این سبب است که پس از گذشت مدت مشخص بررسی شود آیا جراحت یا شکستگی به دون عیب التیام یافته یا خیر و دیه در دو حالت فوق متفاوت خواهد بود .

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

در مرحله اجرای حکم میزان دیه به نرخ پرداخت محاسبه و اعلام میشود

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اجرای احکام محاسبه خواهد کرد .
موفق باشید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پزشکی قانونی میزان دیه را مشخص
النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
تعیین میزان آسیب با پزشکی قانونی و تعیین نوع قانونی آن و میزان دیه با قاضی و محاسبه دیه با واحد اجرای احکام کیفری است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دیه استخوان ساعد التیام یافته 8 درصد از دیه کامل است با این حال تشخیص قاضی رسیدگی کننده و تعیین میزان دیه در حکم صادره ملاک عمل است