مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب

چگونه اثبات کنیم کسی که شاهدت کذب علیه ما در دادگاه کیفری داده محکوم کنیم ایا درصورت اثبات جرم شاهد کذب چیه

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مجازات سه ماه و یک روز تا دو سال حبس و یا جزای نقدی از یک میلیون پانصد هزار تا دوازده میلیون ریال خواهد بود برای اثبات باید دلیل ارائه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت اثبات حبس یا جزای نقدی

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

تا دو سال حبس دارد
باید مدارک خلاف ادعای وی به دادگاه ارائه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی برای اثبات ادعایتان دارید می‌توانید تحت عنوان شهادت کذب در نزد مقام قضایی طرح شکایت کیفری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات شهادت دروغ حبس یا جزای نقدی می‌باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اثبات دروغ که راه ه قانونی ندارید شما باید ثابت کنید که دروغ میگه.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مجازات حبس دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر اثبات شود حبس دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید با ادله اثبات کنید و مجازات آن سه ماه و یک روز تا دو سال حبس و یا جزای نقدی از یک میلیون پانصد هزار تا دوازده میلیون ریال خواهد بود

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بار اثبات بر عهده شماست .
حبس یا جزای نقدی
موفق باشید .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
در صورت اثبات جرم، حبس یا جزای نقدی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

چگونگی اثبات شهادت دروغ با شماست و دلایلی که دارید در ضمن قبول اظهارات شهود و قبول شهادت شهود ا قاضی رسیدگی کننده می‌باشد.
در ضمن اگر فردی نزد مقامات رسمی شهادت دروغ بدهد، به سه ماه و یک روز تا دو سال حبس و یا به یک میلیون و پانصد هزار تا دوازده‌ میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد