مشاوره حقوقی رایگان - خاکریز و درخت کاری در زمین کشاورزی

سلام.خسته نباشید.ما در زمین کشاورزی قبلاً درخت کاشتیم اما خوب رشد نکرد و سود کمی به ما داد.اما امسال با مشورت گرفتن از یکی کشاورز ها خاکریزی کردیم.اما فقط درختکاری کردیم و قصد ساخت و بنایی نداریم اما جهاد کشاورزی ایراد گرفته.
چگونه میتونیم این مشکلو حل کنیم؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام چون باغی نیست باید درخواست تغییر کاربری بدهین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که درخواست تغییر کاربری زمین را ارائه دهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مشخص نیست جهاد کشاورزی ایراد گرفته ،چیست. لیکن اگر در زمین کشاورزی توسط افراد یا مالکی تخلفی از جمله ساخت و ساز یا غیره که برخلاف مقررات انجام شود. جهاد کشاورزی می‌تواند از طریق دادگاه محل وقوع تخلف ادعا خود را مطرح نماید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر نیاز باشد جهت بهره مندی بهتر. در راستای کشاورزی جهاد حق ممانعت ندارد
موضوع باید کارشناسی گردد
تغییر کاربری ظاهرا صورت نگرفته است