مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مستاجر بابت توهین و خسارت به ملک

سلام حدود ده ماه پیش مستاجر تخلیه کرد . بابت خسارتهایی که به ملک زده بود گذشت کردیم . الان پیام داده و بابت حفاظ اهنی که برای خودش جلوی دیوار منزل کشیده بود طلب پول میکنه و وقتی خسارت هارو عنوان میکنم که پرداخت کن توهین کرد . میتونم بابت هر دو مورد توهین و خسارت شکایت کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام خسارت دادخواست مطالبه خسارت بدهین به دادگاه حقوقی مدنی
توهین با مستندات به دادسرا

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله قابل شکایت می باشد.دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توهین کیفری است و مطالبه خسارت حقوقی از طریق دفتررخدمات قضایی به مراجع مربوطه شکایت خود را ثبت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید اقدام کنید اگر با اجازه شما نرده زده باید پول او را بپردازید در غیر اینصورت خیر

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
دادخواست مطالبه خسارت و شکایت توهین بصورت جداگانه مطرح نمایید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص خسارت‌های وارده از سوی مستاجر یشنهاد می‌شود ابتدا از طریق شورای حل اختلاف محل دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی بدهید در صورت تعیین خسارت از سوی کارشناس دادخواست مطالبه به مرجع صالح تقدیم نمایید
در خصوص توهین چنانچه دلایل و مدرک کافی دارید می‌توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی علیه نام برده در دادسرای محل وقوع جرم شکایت نمایید