مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری رمز ارز تتر از اینستاگرام و فالورا

با سلام بنده به شخصی اطمینان کردم در اینستاگرام و این شخص در حوزه رمز ارز فعالیت داشته و به دروغ معامله های را پست یا استوری میکرد... جهت جلب توجه که فالورهای خود را فریب بدهد..ایشان به خاطر این که پول یا تتری از افرادی امسال جمع کند و با سود های نجومی فالور ها رو فریب می داد ..و هر از گاهی استوری می گذاشت که اگر می خواهید از این سود ها به دست بیارید می توانم ولت مشترک بزنم که شما به حساب من تتر بزنین من از عوض شما معامله میکنم فلان قدر سود میکنیم فلان وقت تترتون رو برمی گردانم ....نگو که دروغ بوده همش بعد این که تتر رو به حساب این شخص می زنی بلاکت میکنه شماره هاشو رد میگذاره...خواستم ببینم چه کاری از دست مان بر میاد که جلو این شخص رو بگیریم بیشتر ازاین به مردم کلاه نذاره سرشون....

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر شماره تلفن داری امکان شناسایی اش هست، شکایت کلاهبرداری کن هر چقدر تعدا شاکی ها بیشتر باشد هم بهتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس فتا اطلاعات آیدی پیج اینستاگرام و تلگرام وی را معرفی کنید تا مسدود شود و اگر حساب بانکی از آن شخص دارید معرفی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما به مردم کاری نداشته باشید، چنانچه کلاه شما را برداشته میتوانید بعنوان ذینفع شکایت مطرح کنید والا شکایتی متصور نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
قابل شکایت و پیگیری است اقدام گردد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تحت عنوان کلاهبرداری از ایشان شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

علیه نام برده به دادسرای محل وقوع جرم از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت تقدیم نمایید در صورت صلاحدید قاضی پرونده را جهت شناسایی و رسیدگی به موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد نمود

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.