مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام
یکی از دوستای من از فروشگاهی شلوار دزدیده به قیمت 2 تومن بعد صاحب مغازه ارش شکایت کرده و دوسمم خودش اقرار کرده تو آگاهی الانم با سند بیرونه و هنوز زمان رسیدگی پرونده نیست ، اگه شاکی رضایت بده چی پیشه اگه رضایت نده چی میشه ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت رضایت تخفیف داده می شود
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورت رضایت شاکی پرونده کاملا مختومه می شود در غیر اینصورت حبس دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زیر بیست میلیون قابل گذشت این وبا رضایت شاکی پرونده بسته میشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در حال حاضر با قانون فعلی اگر شاکی رضایت بدهد با شرایط خاص از جمله عدم سوء پیشینه سارق و موارد دیگر پرونده مختومه خواهد شد. قابل ذکر است موضوع سرقت اموال با ارزش زیر 20 میلیون تومان طبق قانون جدید ابل گذشت نمی‌باشد و منتظر تایید شورای نگهبان است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر رضایت دهد به لحاظ قیمت و ارزش مال مسروقه بنظر جرم قابل گذشت است و منتفی میشود
وگرنه حبس رد مال ممکن است و شلاق

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
رضایت بدن که منع تعقیب صادر میشه و رضایت ندن که حبس میشه