مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

باسلام
من در تاریخ 19 اسفندماه یک ماشین را در بنگاه فروختم قولنامه به اسم خود بنگاه دار تنظیم شده و در آن ذکر شده ثمن معامله که 385 ملیون هست پرداخت می گردد مراجعه به دفترخانه هم برای 25 اسفند تنظیم شده اما بنگاه دار (همون خریدار) تا به امروز 250 میلیون را داده برای ما بقی اش هی امروز فردا می‌کنه سند هنوز به نام من هست ممنون میشوم راهنمایی ام کنید چطور باید مابقی پول و خسارت این مدت دیرکرد را بگیرم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت عدم تحقق خیار تأخیر ثمن و در شرایطی که در قرارداد شرط خیار به نفع فروشنده نشده باشد، بایع تنها می تواند اجبار خریدار به تأدیه ثمن را مطالبه نماید و حق فسخی نخواهد داشت. تأدیه ثمن توسط خریدار از موارد صحت عقد بیع نبوده و از آثار این عقد می باشد. به همین خاطر بعد از عقد مشتری مالک مبیع شده و فروشنده در حکم طلبکار می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه الباقی ثمن معامله بدهید.
در اظهارنامه ارسال کنید جهت تعویض پلاک نیز اقدام کند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی شرط فاسخ در قرارداد نباشد شما صرفا میتوانید پرداخت ثمن را مطالبه فرمایید و ملزم به انتقال سند نیز هستید زیرا به محض معامله مالکیت منتقل به خریدار شده است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با ارسال اظهارنامه مطالبه ثمن نمایید چنانچه موثر واقع نشد دادخواست ثبت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه بدهید و مطالبه کنید و دادخواست مطالبه طبق قرارداد را ارایه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید طبق مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین، دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه مبنی بر مابقی ثمن معامله و مطالبه خسارت دیرکرد را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
ابتدا پیشنهاد می‌شود از طریق ارسال اظهارنامه اقدام بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اظهارنامه برای خریدار ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن معامله و خسارات را اقامه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست مطالبه ثمن