مشاوره حقوقی رایگان - دوره ازمایشی و اموزشی کار

با سلام و وقت بخیر بنده حدود دو هفته است که در یک شرکت کار میکنم و هیچ قراردادی با من بسته نشده است و فقط کپی مدارک من گرفته شده است در صورتی که بخواهم ترک کار کنم قبل از اتمام دوره ازمایشی مشکلی پیش نمی آید برایم با وجود اینکه کپی مدارکم را دارند?

پاسخ ها :

ترک کار قبل از اتمام دوره آموزشی ترک کار در دوره آموزشی دوره آموزشی کار ترک کار