مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی کودک یتیم غیر ایرانی از کشور جنگ زده

باسلام.
آیا امکان این هست که از کشوری جنگ زده مثل فلسطین (غزه) کودکی را به ایران آورد و به فرزندخواندگی قبول کرد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در کشور خودمان فرزندهای زیادی نیاز به سرپرستی دارند این اقدام خیرخواهانه را برای فرزندان کشور خودتان انجام دهید، البته اگر ایرانی هستید و از اتباع نیستید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق وزارت امور خارجه و سفارت فلسطین پیگیر شوید که آیا این شرایط مهیا است یا مهیا نیست.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق وزارت امور خارجه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی تشریفات بسیار ممکن است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان حقوقی نیست از ارگان‌های مرتبط با این موضوع پیگیری کنید