مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع آپارتمان

سلام وقت عالی بخیر
بلوک ما دارای 5 واحد است که پارکینگ در سند به عنوان مشاع ذکر شده است، پارکینگ منزل به نحوی است که دو خودرو زیر سقف قرار میگیرند و سه خودرو در حیاط (غیر مسقف)، لازم به ذکر است که دو واحد از 5 واحد متعلق به یک مالک است (در یک واحد خودش نشسته و یک واحد را به مستاجر بدون خودرو اجاره داده) در حال حاضر ایشان مدیر ساختمان شده و نحوه پارک خودرو را برنامه ریزی کرده و مدعی است که چون صاحب دو واحد است یکماه زیر سقف یک پارک میکند و ماه بعد زیر سقف 2 (به جای واحد شماره دوم)آیا این تقسیم بندی درست است یا قابل اعتراض است ؟ چون همه واحدها در سال حدودا 4مرتبه زیر سقف هستند ولی ایشان با یک خودرو 8 ماه زیر سقف است..

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که مطابق قانون تملک آپارتمان‌ها به مدیریت ساختمان انتخاب شده باشد تصمیم ایشان لازم الاجراست مگر خلاف قانون باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند تصمیم وی طی تشریفات قانونی باشد لازم الاجراست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مسأله بستگی به توافق ساکنین مجتمع مسکونی دارد لیکن با این وجود با عنایت به اینکه مدیر ساختمان، مالک 2 واحد از 5 واحد است به نظر می‌رسد که تصمیم أخذ شده صحیح است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این موارد به توافق مالکین ساختمان بستگی دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مالک دو پارکینگ. می باشد به میزان سهمش حق استفاده دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر ولی اگر همه پذیرفته باشند قابل اجراست