مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بدون تاریخ

سلام
بنده از یکی از آشناها ماشین قسطی خریدم و تعویض پلاک کردم به نام خودم ولی چون اقساط هنوز مونده بود و من چک نداشتم برای ضمانت ، مجددا وکالت تعویض پلاک بدون تاریخ دادم به آشنامون ولی همه مدارک ماشین دست خودمه و فقط وکالت دست ایشونه.
میخوام بدونم آیا بعد از تموم شدن اقساط لازمه ایشون بیاد دفتر خونه و وکالتی که بهش دادم رو باطل کنه یا نیازی نیست و من میتونم یک وکالت تعویض پلاک به کس دیگه بدم و ماشین رو بفروشم؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بهتره اولی را باطل کنید و خودت را در معرض ریسک فروش قرار ندهی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سوال تکراری بوده و قبلا پاسخ داده شده است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر با کسی که خریده اید مشکلی ندارید انجام دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسأله در گذشته مطرح گردیده شده است و جواب‌دهی صورت گرفته است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است وکالت قبلی را باطل و یا وکالت در توکیل دهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می‌توانید یک دست نوشته یا اقرارنامه از آن شخص بگیرید که ادعایی روی ماشین ندارد و اقساط تصفیه شده است
سپس خودرو را به فروش برسانید