مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف در محاکم حقوقی

با سلام
در پرونده ای متصرفین سابق علیه متصرف جدیدی طرح دعوی رفع تصرف را در محاکم حقوقی مطرح نموده اند آیا مالک با سند تک برگ با توجه به رای وحدت رویه سال 97 که در راستای پذیرش دعوی تصرف عدوانی بدون سبق تصرف صادر گردیده است مالک می‌تواند با ورود ثالث رفع تصرف را از دادگاه حقوقی مطالبه نماید؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سند بالاترین دلیلی است که بر رفع تصرف عدوانی حاکم است، مگر اثبات خدشه‌ای بر سند مطابق قانون

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اسناد و مدارک را باید بررسی کنیم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید شرایط پرونده دقیق‌تر بررسی شود تا راهنمایی شوید نیازمند گفتگوی متقابل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ این امر طبق قانون امکان‌پذیر می‌باشد‌‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
مالک ملک اگر سند مالکیت داشته باشد می تواند دادخواست حقوقی به طرفیت متصرف اقامه نماید و خلع ید ملک را بخواهد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله تا زمانی که دادرسی منتهی به صدور حکم قطعی نشده است می‌توان دعاوی ورود ثالث و جلب ثالث را مطرح کرد