مشاوره حقوقی رایگان - مهریه همسرم

با سلام
من و همسرم مدت سه سالی هست که داریم از زندگی می‌کنیم متاسفانه چند ماه پیش مهریه‌اش که 80 تا سکه هست گذاشته واسه اجرا و الان تنها خونه‌ای که دارم ن و مادرم و همسرم با هم زندگی می‌کردیم مادر منم مریضه کلاً یه طرفش فلجه گذاشته اجرا خونه رو توقیف کرده بنده عرض کنم خدمت شما که آیا می‌تونه از بابت خونه مهریه‌ای ببره چون تنها خونه‌ای که دارم اینه ماشینی ندارم آیا می‌تونه توقیف کنه البته بنده اعتراض زدم جز مستثنیات من میشه این ملک لطف کنید راهنماییم کنید

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام اگر منزل ارزش بالایی نداشته باشد تحت عنوان مستثنیات دین با درخواست شما رفع توقیف میگردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر در ان زندگی کنید و قیمتش متناسب با شان شما باشد مستثنیات تلقی میشود وگرنه خیر
بنابراین اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی شرایط میباشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملک فوق در صورتی که در شان شما باشد و مازاد بر شأن نباشد از مستثنیات است و قابل توقیف نیست نگران نباشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اینکه جزو مستثنیات دین باشد شرایطی دارد از جمله اینکه در شان و به اندازه رفع نیاز باشد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام با توجه به شرجی که فرمودید مستثنیات دین تلقی خواهد شد.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اگر ملک عرفا از شان زندگی شما بالاتر نباشد قطعا جزو مستثنیات دین خواهد بود.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

چنانچه ارزش ملک به نحوی باشد که جزو مستثنیات دین تلقی شود رفع توقیف خواهد شد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اصولا" منزل مسکونی جز مستثنیات دین محسوب می شود .
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که این ملک به مقدار مساحتی باشد که مناسب برای یک نفر باشد و همچنین شما در آنجا سکونت داشته باشید جزء مستثنیات دین محسوب می‌شود و قابل توقیف بابت مهریه نخواهد بود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
خانه جز مستثنیات دین محسوب می‌شود مگر قیمت خانه زیاد باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورتی که در شأن شما باشد قابل توقیف نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

معمولاً خانه‌ای که ارزش عالی آن زیر 5 میلیارد تومان یا زیر 60 متر باشد جز مستثنیات دین است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله جزو مستثنیات دین است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متراژ آن خانه دارد اگر از حد متعارف خارج باشد امکان توقیف وجود دارد