مشاوره حقوقی رایگان - سند غیرمنقول

با سلام و احترام اگر اداره ثبت اسناد و املاک برای اخذ سند غیر منقول آگهی وتحدید حدود و به مالکان همجوار اطلاع رسانی نکند و سند غیر منقول صادرنماید چه باید کرد آنهم برای یک ملک دو سند صادر کرده باشد. لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر فراوان موفق باشید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت به هییت نظارت داخل اداره ثبت مربوطه

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از ایرادات شکلی در خصوص صدور سند توسط اداره ثبت اسناد املاک بوده و قابل اعتراض در شورای عالی ثبت اسناد املاک استان است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق هیات نظارت اداره ثبت پیگیری کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
به هیات نظارت اداره ثبت محل شکایت کنید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

اگر شرایط قانونی رعایت نشده باشد باطل است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق هیات نظارت ثبتی اعتراض کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی از طریق مراجع قضایی نسبت به ابطال سند رسمی اقدام شود.
از سوی دیگر هم می‌توان از طریق هیأت نظارت اداره ثبت وارد عمل شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اعتراض به تحدید حدود ملک وجود خواهد داشت