مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر

سلام و خسته نباشید خدمت شما
لطفا پاسخ کامل و مفصل بدین!
یه دختر که بهش تجاوز شده و خانواش کتکش میزننو اذیتش میکنن میخاد مستقل بشه ولی فامیل هایی داره که بسیار کوته فکرو بی منطق و میتونن چند نفری این دخترو بکشن اول میخاستم بپرسم باید چیکار کنه که اگه پدرش بره اعلام مفقودی کنه پلیس نگیرتشو تحویل خانوادش نده؟
دوم اینکه برای مستقل شدن چقدر پول لازمه یا چه چیزهایی نیاز هست؟ میخام براش خونه بگیرم که بتونه مستقل بشه و هیچ گونه رابطه ای باهاش ندارم فقط چون میخاست خودکشی کنه و خیلی تحت فشار بود میخام کمکش کنم ایا برای من مشکلب پیش میاد؟
خاهش میکنم کامل جواب بدین بحث مرگو زندگیه یک انسان در میونه?

پاسخ ها :

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام اگر شما هیچ نسبتی ندارید باهاشون احتمال اینکه از شما شکایت بشه وجود داره.
خودشون اگر به سن بالای 18 سال رسیده باشن میتونن جدا زندگی کنن

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با بهزیستی و 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما بهتر است به امورات شخصی خودتان برسید و در کار این دختر دخالت نکنید این دختر ولی دارد و مصلحت ایشان را بهتر از شما می‌خواهد پس از ولی قیم یا دادستان متولی امور شخصی این فرد است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام با توجه به حساسیت موضوع بهتر است محتاط باشید اینکه هزینه ها چقدر است باید حساب کنید . دختر بالای 18 سال مختار در زندگی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. هرچند امکان مستقل شدن وجود دارد برای دختر بالای 18
اما، بهتر است محتاطانه اقدام کرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دخالت نكنيد و حتما به اورژانس اجتماعي و پليس و دادسرا اطلاع دهيد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
موضوع به شما ارتباطی ندارد. به پلیس و اورژانس اجتماعی اطلاع دهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دختر از سن 18 سالگی به بعد می‌تواند به نحو مستقل از خانواده خود زندگی نماید و هیچکس نمی‌تواند مانع از این امر شود. اگر دختر در خانه حبس شده باشد جرم توقیف غیرقانونی بوقوع پیوسته است که می‌توان شکایت نمود. برای استقلال و مستقل شدن لازم به چیزی نیست. در نظر داشته باشید احتمال اعلام مفقودی از سوی خانواده دختر وجود دارد تا دنبال وی توسط کلانتری بگردند لیکن دختر به عنوان یک فرد مستقل می‌تواند به خانه برنگردد. در آخر نیز بایستی گفت صرف در اختیار دادن مسکن از سوی شما برای دختر منجر به وقوع جرم رابطه نامشروع نخواهد شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای مستقل شدن باید بتوانید مخارج روزانه خودرا با انجام شغلی تامین کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر رابطه ای نداشته باشید صرف رهن و اجاره منزل برای دیگری جرم نیست علی الخصوص اگر برای نجات جان ایشان باشد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه به سن رشد برسید میتوانید مستقل شویدو با روانپزشک مشورت کنید