مشاوره حقوقی رایگان - تهمت عدم باکره گی

سلام بنده یک سال با شوهرم عقد بودم و یک سالی هم بود که ازدواج کردیم الان بنا به یک سری مسائل به اختلاف برخوردیم و قصد جدایی داریم از همان ابتدایی عقد هم با هم رابطه جنسی کامل داشتیم قبل از شوهرم یک رابطه ساده تلفنی با کسه دیگه داشتم که بعداز آشنایی با شوهرم به ایشون گفته بودم ایشون هم پیام بنده را برداشته و حالا که قصد جدایی داریم قصد دارد با توجه به آن موضوع بنده را به عدم وجود باکره گی در زمان عقد متهم کند و میگه که زمان عقد شما دختر نبودی و قصد باطل کردن عقد نامه من رو داره آیا میتواند همچنین کاری بکند . ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام صرف تهمت زدن این ادعا رو اثبات نمیکنه نگران نباشید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خیر چنین ادعایی قابل پذیرش نخواهدبود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اثبات عدم بکارت شما امری مشکل است اما در صورتی که اقعاً می‌دانید که این موضوع وجود داشته بهتر است به لحاظ اخلاقی به زوج حق دهید و البته ایشان نیز دارای حقوقی است که به موقع به اجرا می‌گذارد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
ایشان باید بتواند ادعای خود را اثبات کند و در غیر این صورت شما می توانید تحت عنوان قذف از ایشان شکایت کنید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اثبات عدم بکارت با این شرایط امکانپذیر نیست

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام خیر گار سادگی نیست
اگر مشهد هستید درخدمتم جهت مشاوره 09155077604

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اثبات عدم بکارت شما و امکان فسخ ‌نکاح وجود نخواهد داشت
جهت توضیحات تکمیلی تماس بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به صرف وجود پیامک و حتی اقرار شما به وجود رابطه تلفنی با شخص دیگر نمی‌توان عدم باکرگی شما را اثبات کرد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام قطعا با یک پیام چنین چیزی اثبات نمی‌شود

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر صحت ندارد و فقط یک تهمت ساده است خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان اثبات آن دشوار است