مشاوره حقوقی رایگان - هزینه وکیل برای طلاق ؟

همسر من حدود یک ساله یک خانم رو به عقد خودش در اورده تمام جهیزیه منو بدون حضور من گذاشته خونه دیگش میخواستم چه اقدامی بهتره من یک دختر 7 ساله دارم چند سالگی میتونم دخترمو بگیرم

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام چنانچه دارای سیاهه جهیزیه هستید استرداد جهیزیه اقدام و حضانت فرزند دختر از 7 سالگی به بعد با پدر است ولی از 9 سالگی خودش حق انتخاب دارد مهریه خود را نیز می توانید مطالبه نمایید و طلاق در صورت ثبت ازدواج همسر با دیگری بدون اجازه شما می توانید درخواست دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت کنید تا رسیدگی شود در خصوص فرزند هم دادگاه تصمیم میگیرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح دعوی استرداد جهیزیه خواهید داشت پس از رسیدن به سن 9 سال دختر شما بالغ محسوب می شود و می‌تواند اتنخاب نماید با کدام والد زندگی نماید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت اجازه ازدواج مجدد از دادگاه، می‌تواند دو همسر بنا به عدالت داشته باشد، در خصوص جهیزیه در صورتی که اثبات مالکیت کنید به شما مسترد می‌شود و در خصوص دختر نیز پس از 7 سالگی با پدر است مگر رعایت مصلحت وی و اما پس از 9 سالگی خود دختر انتخاب خواهد کرد که با کدام یک از شما زندگی کند و دادگاه حق دخالت ندارد

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

بهتر است در این موارد حضوراً به دفتر وکیل مراجعه و مفصل شرایط خود را یان نموده تا مشاوره دقیق‌تری اخذ نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
دادخواست استرداد جهیزیه طرح نمایید. در خصوص فرزندتان باید عرض شود که حضانت دختر تا 7 سالگی با مادر و پس از آن با پدر بوده و از 9 سالگی به انتخاب خود فرزند است.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید دادخواست استرداد جهیزیه و همزمان دادخواست طلاق بدهید. حضانت دخترتان تا 9 سالگی با پدرش است مگر به نحو دیگر توافق کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
با ارائه مدارک مثبته دادخواست استرداد جهیزیه مطرح کنید .
موفق باشید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام اگر مشهد هستید تشریف بیارید درخدمتم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از بابت طلاق ، با توجه به ازدواج مجدد زوج ، امکان صدور حکم طلاق وجود خواهد داشت
از بابت جهیزیه ، شما می توانید شکوائیه کیفری و یا دادخواست حقوقی استرداد جهیزیه اقامه نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نظر به آنکه بدون اذن و اجازه شما همسر دومی اختیار کرده است می‌توانید مطابق شروط عقدنامه خود از ایشان طلاق به علت اوسرو حرج دریافت نمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. از هشت سال و ده ماهگی میتوانید حضان دخترتان را بگیرید.
دادخواست استرداد جهیزیه بدهید. بابت ازدواج بدون اجازه میتوانید دادخواست طلاق دهید. بهتر است وکیل اختیار کنید یا حداقل با یک وکیل مشورت تلفنی یا حضوری جهت نحوه و رویه کار داشته باشید.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام استرداد جهیزیه و نفقه اقدام کنید
مهریه را اجرا بگذارید
درخواست طلاق بدهید!
حضانت دختر تا 7 سالگی باشماست

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام اول با توجه به مدارک استرداد جهیزیه_سپس دعوی کیفری و بعد هم درخواست حضانت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مهریه خود را اجرا بگذارید و اگر لیست سیاهه جهیزیه دارید جهیزیه را مطالبه نمایید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بدون رضایت شما امکان عقد همسر دوم وجود ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حق الوکاله وکیل توافقی است بستگی به مدرک و میزان تحصیلات وکیل مربوطه دارد

اگر ازدواج بدون اذن همسر اول و دادگاه باشد برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌کند

حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد