مشاوره حقوقی رایگان - اعتراف متهم

با سلام خدمت وکلای عزیز و زحمت کش..شخصی از بنده و یک شخص دوم ب عنوان ضرب جرح شکایت کرده هیچ شهودو مدرکی بر علیه بنده ندارد و من هم تمام اون درگیری را انکار کردم..ولی طرف پرونده یک شهود راجب اون شخص دوم داره که اون شب درگیری اون شخص توسط یک سواری فرار کرده.اگر اون شخص دوم در دادگاه برای بنده اعتراف کند برای قاضی قابل قبول هست یا خیر .ممنون از زحماتتون

پاسخ ها :

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام اگر شهادت بدهند بعنوان شاهد ثبت میشه نه اعتراف

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع دفاعیات و تصمیم مقام قضایی تحقیق کننده دارد

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

اظهارات متهم پرونده صرفا می تواند مبنای تحقیق بیشتر شود و نمی‌تواند به عنوان دلیل مستند صدور رای یا تصمیم دادگاه باشد همچنین اصحاب دعوا شامل متهمین و شاکی نمی‌توانند به عنوان شاهد شهادت دهند

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

بستگی به ادله و دفاع شخص دارد.اگر قاضی قانع شود بله‌.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باید پرونده بررسی شود به دقت اگر مشهد هستید درخدمتم 09155077604

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به دفاعیات شما و دلایل و مستندات موجود در پرونده دارد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. باید محتویات پرونده مطالعه شود. ولی شاهد هستند و اعتیار شهادت را دارد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام ممکن است پذیرفته شود ،بستگی به صحبت های ایشان دارد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام جز ادله محسوب می‌شود و قاضی در رای به آن توجه میکند