مشاوره حقوقی رایگان - ارث و میراث

سلام.
اگرعمه پدر من امضا کرده باشد که از مال اموال پدری خود یه مقدار زمین و خونه فقط داشته باشد و ثبت شده باشد ان سند.
باز میتواند که شکایت کند و زمین دیگیری درخواست کند از ما

پاسخ ها :

فائزه قاسملو

سرکار خانم فائزه قاسملو :

باسلام اگر تقسیم نامه بین ایشان به درستی انجام شده باید ادعای دیگر مسموع نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر اقرارنامه رسمی محضری تنظیم شود خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عمه پدر شما به نوعی بخشی از سهم‌الارث خویش را به دیگر وراث طبق سند بخشیده است و حق هر گونه ادعایی را از خود ساقط نموده است فلذا ایشان نمی‌توانند زمین دیگری درخواست نمایند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید تمام ماترک بین تمام وراث به نسبت سهم الارث هر ورثه تقسیم گردد