مشاوره حقوقی رایگان - مهریه زن

باسلام زمان ازدواج سال 1390 درحین صداق طی کردن 3 دنگ اززمین قول نامه ای رانوشته وبه همسرم داده و6نفرامضاکردندچون قول نامه دستی بوددفتردارگفت نامه صداق نامه رانگه داریدتاقول نامه سند شودمتاسفانه سال 1400برادرهازمین رافروخته ان ایامیتوانم ازطریق این نام نوشته اقدام کنم راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برادرها نسبت به سه دانگ شما بنا به سند عادی مالکینت ضمن عقد نکاح، فروش مال غیر کردند و می‌تواند علیه آنها به عنوان فروش مال غیر شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی دقیقتر دارد.زمین بنام چه کسی بود؟

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
اگر شما از سال 1400 آگاه به انجام معامله بوده اید و شکایت نکرده اید، دیکر با توجه به گذشت بیش از دو سال از تحقق جرم فروش مال غیر، امکان طرح شکایت کیفری علیه ایشان ندارید لکن برای گرفتن حق خود، بله به استناد قولنامه دستی میتوانید دادخواست اثبات مالکیت و ابطال معامله 3 دانگ از زمین مزبور و انتقال آن به خود را به طرفیت همسر خود (زوج) و سایر برادرهای ایشان و نیز خریدار جدید ملک، به دادگاه عمومی حقوقی محل وقوع ملک تقدیم نمایید.

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

امکان ابطال معامله از طریق دادگاه حقوقی وجود دارد.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام بله اگر سه دانگ برای نکاح همسرتون بوده میتونید اقدام کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید علیه آنها اقدام کنید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. بله میتوانید دادخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است.در صورت تمایل تماس بگیرید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بله . اگر مشهد هستید درخدمتم درجهت مشاوره

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است