مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

باسلام
اینجانب حق طلاق را در عقدنامه به زوجه واگذار نمودم،ولی اقدامات بعدی نظیره دفترخانه و ادامه ی کارهای قانونی را انجام ندادم،ایا با این تفاسیر زوجه حق طلاق یک طرفه را داراست؟!

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در عقد نانه آنچه حین عقد ذکر می‌شود در حکم سند رسمی است و نیازی به حضور مجدد در دفاتر اسناد رسمی نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن مندرج در عقدنامه دارد

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
بستگی به مفاد متن مندرج در عقدنامه دارد.

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

اگر زوجه دادخواست اثبات واقعه نکاح بدهد و با وصف دارا بودن حق طلاق نکاح ثبت شود امکان استفاده از حق طلاق ضمن عقد نکاح وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر آنچه در عقدنامه آمده ملاک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اذن در شی اذن در لوازمات ان نیز می‌باشد
مفاد وکالتنامه حائز اهمیت است.

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. اگر در سند ازدواج به زوجه وکالت در طلاق داده اید ایشان میتوانند هر زمان که خواستند برای طلاق اقدام کنند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ایشان دارای حق طلاق است و والسلام

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در عقدنامه حق طلاق وکالت داده باشد در شرط ضمن عقد امکان‌پذیر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .