مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک زودتر از موعد

سلام وقت بخیر من مستاجر هستم صاحبخانه به دلیل بحثی که بخاطر مشکلات ساختمان داشتیم به من گفتن تخلیه کنم زودتر هنوز تا پایان موعد قرار داد اجاره ما چند ماه مانده میخواستم بدونم خسارت و ضرر و زیان من مثل کمیسیون جدید بانگاه و باربری و کرایه ماه آینده رو باید پرداخت کنم ؟ میشه این خسارتهارو مطالبه کرد ؟ من باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

عقد اجاره از عقود لازم است و طرفین تا پایان مدت ملزم به رعایت مفاد قرارداد هستند در نتیجه مواردی که اشاره کردید بستگی به توافق جدید شما دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولاً موجر حق فسخ ندارد مگر در قرارداد اجاره حق فسخ قید شده باشد

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
ایشان قانوناً نمیتوانند شما را ملزم به تخلیه کنند و شما تا پایان مدت عقد اجاره خود میتوانید در منزل مزبور سکونت داشته باشید و ایشان نیز هیچ اقدام قانونی در این زمینه نمیتوانند داشته باشند ولی درصورتیکه بهردلیل حسب درخواست موجر، زودتر از موعد ملک را تخلیه نمودید؛ مال الاجاره ماه های آتی که در منزل مزبور سکونت نداشته اید لکن جزو دوران عقد اجاره شما محسوب میشود، بر ذمه شما نیست چون عقد اجاره یک عقد مستمر است که هر ماه پس از انتفاعی که از ملک میبرید بر عهده شما آمده و لازم به پرداخت میشود و نه قبل آن.

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

میتونید بمونید در ملک تا روز آخر قرارداد یا با توافق تخلیه کنید و اگر موجر بخشی از خسارت را تقبل کرد به تفاهم حل و فصل کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تا پایان قرارداد میتوانید تخلیه نکنید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام چنانچه موضوع عدم پرداخت اجاره بها نباشد میتونید تخلیه نکنید چون هنوز قراردادتون تمام نشده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما تا زمانیکه موعد اجاره تمام نشده میتوانید باشید وگرنه پرداخت پول پیش باید همان زمان صورت گیرد . خسارت ها و قبوض خدماتی از ان کسر میگرذد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید تا پایان قرارداد اجاره صبر کنید و تخلیه نکنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ناچار نیستید منزل را تا پایان انقضاء قرارداد اجاره تخلیه کنید مگر اینکه موجب رضایت شما را با پرداخت خسارتی توافقی جلب نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمد رسولی کسانق

جناب آقای محمد رسولی کسانق :

موجر قانونا حق نداره تقاضای تخلیه قبل از موعد بکنه

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

بستگی به توافق فی مابین داره نیاز نیست حتما تخلیه کنید

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام، بستگی به قراردادتون داره، بدون مطالعه قرارداد و مندرجات اون امکان اظهارنظر صریح میسر نیست... اما کلیات قرارداد بر اساس اراده طرفین و توافق اونهاست

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام تا پایان قراداد اجاره می توانید تخلیه نکنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اجاره عقدی لازم است و تا پایان مدت امکان تخلیه نیست
مگر شرط شده باشد
یا قرارداد اقاله گردد